Videung, å vad sött det är! Imorgon ska jag styla en monter till en mässa, då åker nog videungen med!
/Amanda
Hade vänner över på middag igår och jag gjorde detta lilla ljusfat i all hast, eller det är en pajform som jag fyllde med vatten och la lite rosenblad och ljus i. Trevligt blev det!
/Amanda


Lite små detaljer jag pysslade med igår..Gammal mjölkkanna från loppis blev vas med en liten rosett, tyckte det blev så fint! Sen har jag haft en organiserad pennhög som passade bra i den klassiska tomatburken! 
/Amanda


Vilken vårkänsla när solen lyser in såhär vackert på morgonen. Min nya grej, att tejpa längst ned på stolarna med svart eltejp, är en sån fin detalj!
/A


Jag börjar en fantastisk afton som denna med att visa er dessa foton. Åh, jag kan berätta att komma innanför dörren och se detta vackra stilleben som tjejen gjort (okej kan ta åt mig äran av rosorna) fick mig att må!
 
/P
Vår fina hall pryds av dessa godbitar från designtorget. Det är svårt att hitta snygga hallsystem,men jag är småkär i denna lösning!


Skulle på möte och hamnade i denna vackra lägenhet, tänk att ha den utsikten från sovrummet? Sedan är jag knäsvag för mässing, färska blommor och antika speglar.. Att få bli bjuden på choklad i en snäcka,hur fint?


Stammisarna är redan många på våran nya (fågel)bar på ballen.. Sen har jag gjort om köksväggen (igen) antagligen den 7013:e gången denna månad, men nu är den här för att stanna! Köpte den alldeles, alldeles underbara väggtejpen, såkallad Washitejp hos den söta ylva på http://shop.darlingthings.se/! Tejpen är lätt att ta bort, lämnar inga märken på väggen, går att återanvända (svar ja har redan tejpat upp foton och tagit ner dem och ändrat ett ex antal gånger - med samma tejpbit)  Fantastiskt och roligt på samma gång.
/Amanda

Vi <3 lampor. Här världens snyggaste lampinstalation hos resturangen Paolos.


Pyssla med blommor kan vara det bästa som finns.. här hemma hos oss gillar vi annorlunda vasar.


Bygga bord av böcker har vi också gjort här hemma.
 


Utumhuskruka fick bli orkidé party!
 
 
 
Dont think too much, kan vara bra att bli påmind av när tankarna svämmar över,som de ofta gör i mitt fall. Tycker det är så fint med små foton utan ramar, enkelt att klistra upp och göra en vägg mer intressant!
 
Rör ljusstakarna hittade vi inne på Granit.
 
 
Senaste fyndet, 59kr/st hos citygross!
 
 
 
Den här stegen släpade killen hem, han tyckte den var rå snygg. Sen en massor av andra ting,men hur som helst slängde jag på en gammal bygglampa. Å nu har vi vår fina golvlampa (länge letat efter den perfekta) bakom soffan. Kanske lite för starkt "arbetarljus" och inte så mycket mys-ljus men vackert är det.

Vi pysslar så mycket så det tänkte vi dela med oss av, jag fotar alltid ändå. Så vips blev vi med blogg också.

/ Amanda